Pehea e kūkulu ai ka pānaehana e-commerce o Simway i IP pilikino kūleʻa

Kūkulu nā hoa e-commerce Simway Furniture i kahi IP pilikino kūleʻa, Pehea lākou e hana ai?

Lawe lākou i kēia mau hana:

E hoʻoholo i ka poʻe i manaʻo ʻia:

Hana lākou i nā haʻawina he nui, e hoʻomaopopo i nā makemake, nā pono a me nā ʻano o ka poʻe i manaʻo ʻia e hoʻoholo i ke kūlana a me nā ʻano o ka IP pilikino.

No ka laʻana, e hoʻoholo inā ke huli nei ʻoe i nā mea aloha mea hale kaila hou a kuʻuna paha

E kūkulu i kahi hōʻailona pilikino:

E hana i kahi kiʻi hōʻailona kūʻokoʻa no ka IP pilikino, me ka inoa inoa, logo, slogan, etc.

E hōʻoia i kēia kiʻi hōʻailona e kūlike me nā manaʻolana a me nā waiwai o kāu poʻe i manaʻo ʻia.

Hāʻawi i nā mea waiwai:

Hāʻawi i ka ʻike pono a me ka hoʻonaʻauao i kāu poʻe i manaʻo ʻia ma o ka hoʻokumu ʻana i nā ʻike kiʻekiʻe e like me ka hoʻolālā ʻana i ka home, ka ʻōlelo aʻoaʻo hoʻoponopono, nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama hale, a me nā mea hou aku.Hiki ke kaʻana like ʻia kēia ʻike ma o nā blog, media media, wikiō, a me nā mea hou aku.

E hui pū me nā hōʻailona ʻē aʻe

ʻO ka hui pū ʻana me nā mea ʻē aʻe e pili ana i nā lako hale, nā mea hoʻonaninani a i ʻole nā ​​​​mea hoʻolālā e hiki ke hoʻonui i ka ʻike a me ka mana o IP pilikino.No ka laʻana, e hui pū me nā mea hoʻolālā i loko e hoʻolauna i nā moʻo lako hale paʻi liʻiliʻi, e hui pū me nā mea lako hale e hoʻolaha i nā hana kumuhana maʻamau, etc.

E komo i nā hana ʻoihana

E komo i loko o nā hana ʻoihana a me nā hōʻikeʻike i nā lako hale, nā mea hoʻonaninani a me nā kahua hoʻolālā, me ke komo ʻana i nā hōʻikeʻike, mālama ʻana i nā haʻiʻōlelo a i ʻole nā ​​papa hana, a me nā mea ʻē aʻe.

E kūkulu i kahi hui kaiaulu

E hana i kahi IP pono'ī ma nā pānaehana pāpili e kūpono i kāu poʻe i manaʻo ʻia, e like me Facebook, Instagram, Pinterest, a me nā mea ʻē aʻe. E launa pū me nā mea pā a kūkulu i kahi kaiāulu kūpaʻa ma o ka hoʻopuka pinepine ʻana i nā ʻike pili i ka hale.

E mālama i ke kiʻi brand

E hōʻoia i ka hōʻike ʻana o IP pilikino ma nā ala like ʻole me ke kiʻi a me ka leo paʻa, e mālama ana i ka ʻoihana a me ka hilinaʻi o ka brand.Hāʻawi i ka lawelawe mea kūʻai aku maikaʻi a me ke kākoʻo ma hope o ke kūʻai aku e kūkulu i ka hilinaʻi a me ka inoa o ka mea kūʻai aku.

Ma o nā ʻanuʻu i luna aʻe, ua hoʻokumu maikaʻi nā hoa e-commerce o Simway Furniture i kahi IP pilikino kū hoʻokahi a kaulana a hoʻokumu i kahi mana mana ikaika i ka ʻoihana lako.

Inā he manaʻo hou aʻe kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike iā Simway e haʻi e pili ana iā ʻoe.

https://www.simwayfurniture.com/about-us/

Ka manawa hoʻouna: Oct-11-2023